Nieuwsbericht

Sociaal Werker van 2023: stembussen geopend!

11 april 2023 | 2 minuten lezen

Yamina Ayadi, Juul van Schaijk en M'hamed Yahia zijn genomineerd voor de titel Sociaal Werker van het Jaar, editie 2023. Begin maart werden zij verrast door een bezoek van het verkiezingsteam, met felicitaties en bloemen namens de jury. Vanaf vandaag kun je op de website van Sociaal Werk werkt! stemmen op jouw favoriet!

De online stembussen zijn geopend tot vrijdag 19 mei a.s. 17.00 uur.

Bekijk hieronder de video's van de drie genomineerden, waarin zij zichzelf voorstellen en vertellen wat ze allemaal willen bereiken als ze de titel winnen. Deel hun verhalen vooral ook met je collega's, binnen je netwerk en via sociale media!

Tijdens het Jaarcongres Sociaal Werk: NEXT LEVEL op woensdag 24 mei a.s. in Den Bosch wordt de winnaar bekendgemaakt.
 

YAMINA AYADI, Team Toekomst Rotterdam: "Ik doe dit werk echt vanuit mijn hart. Ik word blij als gezinnen weer veerkrachtig en weerbaar zijn en mee kunnen doen!"
Bekijk de video van Yamina

JUUL VAN SCHAIJK, Farent Oisterwijk: "Er echt voor de mensen zijn, dat is wat ik wil bereiken. De uitdaging is hoe we dat kunnen doen. We moeten daarvoor naast inwoners staan, maar ook oog houden voor de perspectieven van onze eigen organisatie en die van de samenleving."  
Bekijk de video van Juul

M'HAMED YAHIA, LEVgroep Helmond: "Met mijn duwtje verbind ik mensen met elkaar. Niet alles lukt, maar de verbindingen die gelegd worden zijn cruciaal. Dat begint ermee dat we als sociaal werkers zelf tussen de mensen blijven komen."
Bekijk de video van M'hamed
 

Je kunt je stem hier uitbrengen op de website van Sociaal Werk werkt!, de samenwerking van werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en de werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn. In het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk en de cao-tafel Sociaal Werk zetten wij ons samen in voor een aantrekkelijke sector en een gezonde arbeidsmarkt met goede arbeidsvoorwaarden.