Nieuwsbericht

Bijzondere kortingen en voordelen voor leden Sociaal Werk Nederland

14 september 2022 | 2 minuten lezen

Er zijn talloze redenen om lid te zijn van een brancheorganisatie als Sociaal Werk Nederland. Denk aan de versterking en profilering van de sector, het sluiten van collectieve overeenkomsten zoals de cao, de verbinding en ontmoeting met andere leden, interessante diensten en bijeenkomsten, en elkaar en onze branche verder brengen op thema’s als kwaliteit, vakmanschap en innovatie. Maar een lidmaatschap biedt ook concrete ledenvoordelen, omdat we voordelige afspraken kunnen maken op allerlei terreinen. Je vindt deze mantelafspraken verzameld op de pagina Ledenvoordelen. Met onder meer interessante collectieve kortingen op juridische dienstverlening, verzekeringen, HR en arbodienstverlening.

Graag belichten we in dit artikel drie bijzondere kortingsafspraken voor leden van Sociaal Werk Nederland.

Vlot toestemming regelen voor filmvertoningen 
Je mag in Nederland niet zomaar films of documentaires in het openbaar vertonen, zoals in een buurthuis of wijkcentrum. Hoe kun je dit vlot en netjes regelen? We werken samen met FilmService die deze toestemming kan verzorgen. Zij hebben overeenkomsten met de meeste rechthebbenden en distributeurs van films en documentaires in Nederland en kunnen namens deze partijen licenties verstrekken voor het vertonen van films in het openbaar. FilmService ontzorgt en denkt ook graag mee over programmering en filmselectie, ook voor specifieke doelgroepen.

Neem voor meer informatie en advies contact op met FilmService via e-mail of telefonisch: (085) 040 4700.

Software tegen zeer lage kosten
TechSoup helpt non-profitorganisaties met de laatste technologie en bezorgt hen gratis of tegen een zeer lage prijs toegang tot de producten en diensten van grote IT-leveranciers zoals Microsoft, Norton, Adobe en Google. Via TechSoup, dat onafhankelijk deel uitmaakt van een internationaal netwerk, hebben al meer dan negenduizend Nederlandse non-profitorganisaties gezamenlijk 250.000 licenties ontvangen en meer dan 100 miljoen euro bespaard op hun IT-kosten. Registreren is gratis voor alle stichtingen en verenigingen, ongeacht ANBI-of SBBI-status. Per leverancier kunnen specifieke gunningscriteria gelden.

Kijk voor meer informatie op de website of neem contact op via e-mail.

Met korting adverteren op vacaturesites
Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen 15 procent korting als zij adverteren op bekende vacaturesites als Monsterboard en Nationale Vacaturebank. Met het pakket ‘Zorg’ van Adver-Online, gerealiseerd door Captise, kun je vacatures snel, eenvoudig en voordelig plaatsen. Veel leden van Sociaal Werk Nederland maken al gebruik van deze dienst. De korting wordt automatisch berekend over de standaardtarieven.

Neem voor meer informatie en advies contact op Adver-Online via e-mail of telefonisch: (023) 553 0350