Nieuwsbericht

Kennis – en Praktijkdag Contracteren Sociaal Domein

4 oktober 2021 | 1 minuut lezen

Graag nodigt het Programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein u uit voor de laatste Kennis – en Praktijkdag Contracteren Sociaal Domein 2021 op donderdag 4 november van 13.00 tot 17.00 uur. Het betreft een digitaal evenement.

Omdat het programma Inkoop en Aanbesteden Sociaal Domein aan het eind van het jaar stopt, is dit de laatste editie van de Kennis- en Praktijkdag. Het aanbod en de producten die zij met gemeenten/regio’s en aanbieders hebben ontwikkeld, blijven beschikbaar. Hoe en waar vertellen ze eveneens tijdens deze digitale bijeenkomst.

Vertegenwoordigers van kleine tot grote (zorg)aanbieders en van kleinere tot grotere gemeenten zijn aanwezig om hun goede en minder goede ervaringen in de transformatie van het Sociaal Domein met ons te delen. Aan de hand van interessante sprekers, presentaties en workshops gaan de deelnemers samen op zoek naar manieren om de inkoop te professionaliseren en zo de transformatie verder te brengen. Wacht niet langer en meld u snel en gratis aan via de website. Hier vindt u ook het programma.

Aanmelden

Tip: ook nog een congres
25 november vindt er een congres plaats over ‘Vanuit partnerschap denken en werken in het sociaal domein’. Het wordt georganiseerd door de regio Noord-Limburg in samenwerking met het Ketenbureau i-Sociaal Domein - Congres ‘Vanuit partnerschap denken en werken in het sociaal domein’ | Nieuwsbericht | Vindplaats Inkoop Sociaal Domein. Heeft u nog vragen of opmerkingen, dan horen wij dat graag! Stuur een mail naar de dienstpostbus

En zie de actuele handreiking inkoop Sociaal domein: Handreiking Kwaliteitskaders en -standaarden Inkoop Sociaal Domein

Lid wordenContact