Nieuwsbericht

Summer Games: aanvragen budget voor activiteiten 3e ronde: deadline 25 juni!

15 juni 2021 | 1 minuut lezen

De eerste perioden van de Summer Games hebben jongerenwerkers, sociaalwerkorganisatie, buurtsportcoaches weer veel activiteiten georganiseerd voor jongeren in de buurt! Mooi om te zien dat zoveel jongeren elkaar ontmoeten en bekende én onbekende vormen van sport en spel beoefenen. 

Let op: de inschrijving voor Ronde 3: zomervakantie is gestart!
- Indienen aanvraag: t/m 25 juni 2021.
- Uitvoering: 10 juli t/m 5 september 2021.
- Deadline reactie op aanvraag: 28 juni 2021.

In de derde ronde kan een aanvraag ingediend worden via buurt(sport)- of sociaalwerk-/jongerenorganisaties, scoutingsorganisaties, sportverenigingen en sport- en cultuuraanbieders.

Let op: we verwachten dat het aantal aanvragen groter is, dan dat we kunnen toekennen. Kijk goed naar de criteria en of je aanvraag hieraan voldoet en vul deze zo volledig mogelijk in.

We nodigen je van harte uit om een aanvraag hiervoor te doen via de website van Summer Games. Meer praktische info vind je hier.

De deadline voor het indienen van je aanvraag voor ronde 3 is 25 juni. Heb je een initiatief, maar kom je in de knel met de deadline of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact met ons op, via info@summergames2021.nl.

Brengen jullie, samen met ons, jongeren in beweging? We zien jullie aanvraag graag tegemoet!

De Summer Games, een initiatief van Sociaal Werk Nederland, de Krajicek Foundation en de Johan Cruyff Foundation heeft als doel jongeren sportief, energiek en met een positieve mindset te laten samenkomen en bewegen. Het gaat hierbij om lokale activiteiten die zich richten op de jeugd van 13 tot en met 26 jaar. Sport is gezond maar in de buurt ook een middel om te bewegen, anderen te ontmoeten en je talent te ontdekken!
Meer inspiratie zie je in deze artikelen en de korte film
Mmv JOGG, het ministeris van VWS en de Postcodeloterij.