Nieuwsbericht

Twee nieuwe collega's bij Sociaal Werk Nederland, een klein voorstelrondje

9 april 2021 | 1 minuut lezen

De afgelopen weken zijn er twee nieuwe collega’s aan de slag gegaan bij Sociaal Werk Nederland. Tijd voor een klein voorstelrondje. Dit zijn Eva Bos (medior adviseur) en Radia Abba (jurist werkgeverszaken):


Eva Bos
Aangenaam kennis te maken, mijn naam is Eva Bos en ik ben vanaf april werkzaam als medior adviseur bij Sociaal Werk Nederland. Ik heb een brede achtergrond als (communicatie)adviseur, projectmanager en vrijwilligerscoördinator in het sociale domein van Amsterdam. Daarnaast heb ik verschillend vrijwilligerswerk gedaan bij diverse organisaties, onder andere als bestuurslid, adviseur en tekstschrijver. 

Bij Sociaal Werk Nederland ga me bezighouden met verschillende projecten, waaronder het door ontwikkelen van het kwaliteitslabel Sociaal Werk. Ook ga ik aan de slag met het verder vormgeven van een innovatieproject om met behulp van data de impact en resultaten van sociaal werk te meten. Op deze manier kunnen we als branche nog beter aantonen wat voor belangrijke en cruciale rol we spelen in de maatschappij. Binnen het thema armoede en bestaanszekerheid ga ik ook aan de slag met verschillende projecten.

Met veel enthousiasme en nieuwsgierigheid kijk ik uit naar inspirerende ontmoetingen en vruchtbare samenwerkingen. Ik kan niet wachten om samen met jullie de wereld voor iedereen een stukje beter te maken. 

Radia Abba
Mijn naam is Radia Abba en vanaf 30 maart mag ik onderdeel uitmaken van Sociaal Werk Nederland. Bij Sociaal Werk Nederland ga ik aan de slag als arbeidsrechtsjurist werkgeverszaken. In mijn carrière heb ik verschillende functies vervuld bij verschillende gemeenten in het kader van de participatiewet (klantmanager, jongerenconsulent, consulent poort). Ook heb ik kort bij de FNV gewerkt.

Naast deze werkzaamheden heb ik de studie Rechten (WO) en (bijna) de Master arbeidsrecht afgerond. Ik kijk er naar uit om met het team werkgeverszaken aan de slag te gaan en alle leden met arbeidsrechtelijke vraagstukken zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Lid wordenContact