Nieuwsbericht

Kamerleden bij u op zomerstage?

6 april 2021 | 1 minuut lezen

Alle Tweede Kamerleden zijn inmiddels opnieuw of voor het eerst geïnstalleerd. Een bijzonder moment en een mooie gelegenheid om Sociaal Werk Nederland en het sociaal werk aan hen voor te stellen.

In de felicitatiebrief die Eric van der Burg aan de Kamerleden stuurde nodigde hij hen ook van harte uit nader kennis te komen maken met de dagelijkse praktijk van het sociaal werk en sociaal werkers. Met de breedte, de urgentie en het effect ervan. Een handig instrument voor Kamerleden om te horen wat er in het werkveld speelt ; voor u om te laten zien wat sociaal werk toevoegt, maar ook om knelpunten aan te kaarten; voor ons als branchevereniging om nuttige contacten met “Den Haag” op te bouwen of te verstevigen.

Help Kamerleden aan een zomerstageplek
Ziet u kans om Kamerleden in juni of juli een stageplaats aan te bieden van één of meer dagdelen? Laat het weten aan Lineke Lammen (lammen@sociaalwerk.nl of 06-44688578, liefst voor 1 mei a.s.. Daarna maken we matches, op basis van de wensen van de deelnemende Kamerleden én het aanbod van de sociaalwerkorganisaties die zich hebben gemeld.

Lid wordenContact