Nieuwsbericht

Online congres 'De mbo sociaal werker maakt contact’

16 maart 2021 | 1 minuut lezen

Op dinsdag 30 maart 2021 kun je van 13.00 tot 15.30 uur gratis deelnemen aan het online congres 'De mbo sociaal werker maakt contact' van het Summa College

Spotlights
Dit congres brengt sociaal werkers, managers, beleidsmakers, bestuurders en mbo studenten samen. Het congres zet de mbo sociaal werker in de spotlights en wil bijdragen aan een breed draagvlak en ruimte voor de mbo sociaal werker in het sociaal domein.

Programma
Op het programma staat een lezing van Prof. Dr. Andries Baart over zijn presentietheorie, laten (oud)studenten de kracht van mbo sociaal werkers zien en sluit Marcel van Eck (sociaal werker van het jaar 2020) af met zijn verhaal over betekenisvol sociaal werk.

Actieagenda
De conferentie maakt onderdeel uit van een gezamenlijke inspanning van de MBO Raad, Sociaal Werk Nederland, het platform Sociaal Werk Werkt, Spoor 22, Buurtverbinding en een aantal roc’s (zoals het Summa College) om de positie van de mbo’er in het sociaal werk te versterken. Om dat te realiseren hebben zij samen een Actieagenda opgesteld.

Informatie en aanmelden
Het volledige programma vindt u op de website van het Summa College. Aanmelden kan op die website of klik hier.