Nieuwsbericht

Algemene ledenvergadering 12 december

Monique Kaasjager
4 november 2011 | 1 minuut lezen

Met: de ontwikkelingen rond de cao, pensioenen, decentralisaties naar gemeenten met nieuwe kansen, maar ook bezuinigingen, Welzijn Nieuwe Stijl & professionalisering.

Programma (vanaf 12.00 uur met een inlooplunch). - de strategische koers met een Visiedebat. - Afspraken over de inzet van de MOgroep. - Kennis delen met Menno Lanting als inleider, en presentatie van de nieuwe website.

Later die middag: - werkgeversontwikkelingen met een inleiding over pensioenontwikkelingen door Martin van Rijn directeur PGGM en - informatie en besluitvorming over de CAO onderhandelingen.

Kortom: veel stevige onderwerpen om met collega directeuren/ bestuurders en de MOgroep over van gedachten te wisselen.

De ledenvergadering is de plek om collega's te ontmoeten en door te praten over de koers van de branche, ideeën en inspiratie op te doen. Na een inspirerende afsluiting is er een netwerkborrel. De bijeenkomst is in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht.

Aanmelden is niet meer mogelijk.

Let op:  De bijeenkomst is verplaatst naar de Irene Congreszaal in het grote Jaarbeurscomplex. Dus niet in het Beatrixgebouw!  Zie routebeschrijving: http://rostra.nl/cms/location/Routebeschrijving-Irenezaal-Jaarbeurs-Utrecht.pdf

Bijlagen

Lid wordenContact