Nieuwsbericht

Per direct: vacature office support bij Sociaal Werk Nederland

29 april 2021 | 2 minuten lezen

Heb jij een talent voor organiseren, vind je het prettig de spin in het officeweb te zijn en draag je graag bij aan een ledenorganisatie die ernaar streeft zichzelf voortdurend te verbeteren? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken!

We zijn per direct op zoek naar een collega office support (32 uur per week)

Wat ga je doen?
De werkzaamheden binnen deze functie lopen erg uiteen. Aan de ene kant ben je het visitekaartje van het kantoor. Je hebt fysiek, digitaal en telefonisch veel contact met onze leden. Je beheert het CRM-systeem, je regelt het versturen van mailings en digitale ledenberichten. Samen met de backofficemanager neem je het team werk uit handen. Dankzij je proactieve houding voel je precies aan hoe je je collega’s kunt ondersteunen bij hun dagelijkse taken.

Wie ben jij?
Je bent enthousiast, positief, zelfstandig en klantgericht. Ook ben je nauwkeurig, stressbestendig, resultaatgericht en flexibel. Je neemt initiatief en denkt mee over de backoffice, facilitaire zaken en de ledenadministratie. En: je denkt graag een stap verder en vooruit.

Jouw kennis en ervaring
Jij brengt kennis en ervaring in op zowel ondersteunend als facilitair vlak. Je komt te werken voor een ledenorganisatie die vertrouwt op jouw slagvaardigheid bij het organiseren van ledenbijeenkomsten en -communicatie. Je hebt:

  • minimaal mbo+ werk- en denkniveau
  • ervaring met MS Office
  • kennis van CRM
  • kennis van administratieve processen
  • kennis van en inzicht in organisatorische verhoudingen
  • pre: kennis over het functioneren van leden-/brancheorganisaties

Wat bieden we jou?
Een organisatie waar altijd iets te doen valt; met volop uitdagingen en een marktconform salaris volgens de cao Sociaal Werk.

Over Sociaal Werk Nederland
Sociaal Werk Nederland is de brancheorganisatie voor werkgevers in het sociaal werk. De ruim 500 leden zijn actief in het brede sociaal domein. Sociaal Werk Nederland ondersteunt de sociaalwerkorganisaties in hun bedrijfsvoering en ondernemerschap; positioneert de branche aan de landelijke tafels van ministeries, politiek en andere brancheorganisaties die met ons lokaal samenwerken in het sociaal domein. Zie ook www.sociaalwerknederland.nl

Lijkt het je wat?
Reageer dan direct op een manier die bij jou past. Stuur je reactie naar Lineke Lammen (lammen@sociaalwerk.nl, 030 – 721 0 721). Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je terecht bij Saskia Driesen, backofficemanager (driesen@sociaalwerk.nl, 030 – 721 0 721).

ContactLid worden