Activiteit

Congres Effectief Jongerenwerk

september 11
Tijd: 10:00 tot 16:30
Type: Congres

U bent van harte welkom op maandag 11 september 2017 in het Bestuurscentrum van  ’s-Hertogenbosch. We starten om 9.30 uur met koffie, thee en een Bosch Bolletje. De conferentie begint om 10.00 uur in de Raadzaal.  In de ochtend verzorgen Paul Kagie (wethouder gemeente ’s-Hertogenbosch), Gon Mevis (bestuurder/directeur van ContourdeTwern, Tilburg) en Leen Verbeek (Commissaris van de Koning Flevoland) inspirerende presentaties. Na de lunch kunt u aan een werkbezoek op locatie deelnemen óf aan workshops. Een overzicht van de workshops vindt u in de tweede bijlage. Om 15.15 uur sluiten we af met conclusies en aanbevelingen. Daarna is er gelegenheid om na te praten met een hapje en een drankje tot 16.30 uur.

Zien we u op 11 september? Gon Mevis was als wethouder van Tilburg verantwoordelijk voor o.a. de Wmo.  Sinds 2011 is hij directeur/bestuurder van ContourdeTwern, een welzijnsorganisatie die in 16 gemeenten werkt.
 
In het jongerenwerk gaat het om presentie en talentgericht werken maar vooral om relaties. Geef jongerenwerkers dus tijd en ruimte om een band op te bouwen. En deel die kennis. Vanuit het jongerenwerk kun je scholen en andere partners trainen.
 
Aanmelden
Aanmelden kan tot 15 juli. Deelname aan de conferentie kost € 60,-- per persoon. Als u zich hebt aangemeld is teruggave van het inschrijfgeld niet mogelijk. U kunt zich wel laten vervangen door een collega. Begin september ontvangt u de deelnemerslijst en een routebeschrijving.   
 
Aanmeldformulier en inschrijven voor workshops
 
Hebt u vragen? Over de inhoud van het programma neemt u contact op met Hans Migchielsen of Henny Wibbelink. 
 
Met vragen over de organisatie van de conferentie neemt u contact op met Fatima Kheinette.

Trefwoorden: congres, effectief, jongerenwerk
Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Beleidsassistente
Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Thema's Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten