Themaoverzicht

Politiek & Lobby

Hoofdthema's

Sociaal Werk Nederland behartigt de belangen van de branche. We beïnvloeden wetgeving en overheidsbeleid, zowel landelijk als lokaal. Zo nodig schakelen we relevante media in. Dan gaat het vooral om kwesties die belangrijk zijn voor de marktpositie van onze leden. Zij moeten hun maatschappelijke rol optimaal kunnen vervullen.
We analyseren politieke, ambtelijke en maatschappelijke ontwikkelingen. We voeren overleg met relevante partijen en sluiten namens de leden coalities met stakeholders. We dragen de visie van de branche ook uit op symposia, congressen en evenementen. De wisselwerking met de leden is daarbij essentieel, die houdt ons als Sociaal Werk Nederland én onze leden scherp.

Activiteit

Voorjaarsbijeenkomst Belastingdienst

24 mei
Tijd: 09:30 tot 12:15
Type: Bijeenkomst

Ook dit voorjaar organiseert het team relatiebeheer particulieren en accountmanagers van Belastingdienst toeslagen weer bijeenkomsten voor maatschappelijk dienstverleners. Wij raden u van harte aan u hiervoor aan te melden.

Programma
‘Samen kijken we terug op de aangiftecampagne 2018 en nemen we u mee in de ontwikkelingen bij de belastingdienst. Na dit gezamenlijke onderdeel kunt u meedoen aan workshops. We geven het woord aan Mee NL, Zorgverzekeringslijk en Stichting Lezen en Schrijven. Zij behandelen onderwerpen waar u als maatschappelijke dienstverlener mee te maken kunt hebben.’  U leest meer over de inhoud van de workshops in de uitnodiging in de bijlage.

Geplaatst door:
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten