Publicatie

V a c a t u r e 💼 Projectmanager bij WelZijn Krimpenerwaard

2 februari 2022 | 1 minuut lezen

WelZijn Krimpenerwaard heeft als belangrijkste doelstelling het in stand houden en bevorderen van het welzijn van de inwoners in de 11 kernen van onze gemeente. We doen dat met 19 medewerkers en bijna 550 vrijwilligers.
Het is een dynamische, boeiende tijd voor WelZijn Krimpenerwaard. Na een recente fusie van de drie lokale welzijnsstichtingen zijn we nu volop betrokken bij de door de gemeente geïnitieerde transformatie van het sociaal domein. Belangrijke aspecten daarbij zijn het versterken van de sociale structuren, de samenwerking met maatschappelijke partners en vrijwilligers en preventie.

Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een Projectmanager (32 uur).

👉 Functie
De projectmanager zal de directeur ondersteunen bij het leiden van nieuwe projecten en de beleidsontwikkeling. De eerste projecten die worden opgepakt zijn de ontwikkeling van een steunpunt vrijwilligerswerk en de doorontwikkeling van de welzijnspunten.

👉 Profiel
Wat wij zoeken is een stimulerende persoonlijkheid met een opleiding op minimaal HBO-niveau, affiniteit heeft met het welzijnswerk en flexibel en creatief is om proactief in te spelen op beleidsveranderingen.

👉 Wij bieden
Een boeiende functie en een prettige werkomgeving. Een arbeidsovereenkomst volgens de CAO Sociaal Werk, schaal 10, bruto tussen € 3.221,- en € 4.670,- bij een fulltime aanstelling. Het betreft een functie voor 32 uur per week.

👉 Reactie
Richt voor 7 februari 2022 uw schriftelijke sollicitatie aan WelZijn Krimpenerwaard t.a.v. Mw E. Leenhouts (directeur), Talmastraat 1, 2941 GS Lekkerkerk of via e-mail s.vanhoudt@welzijnkrimpenerwaard.com.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mw E. Leenhouts op telefoonnummer 06 21334713.

#socialwork #sociaalwerk #sociaaldomein #welzijn #welzijnkrimpenerwaard #krimpenerwaard #projectmanager #vacature #vacaturekrimpenerwaard

1 document toegevoegd
Lid wordenContact