Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Werkgeversadvies coronavirus

Op 2 maart 2020 geplaatst door

Het coronavirus is vastgesteld in Nederland. ArboNed vindt het belangrijk dat werkgevers zich voorbereiden op de mogelijke gevolgen. Daarom hebben zij een werkgeversadvies coronavirus opgesteld.

Dit werkgeversadvies is opgesteld met als doel om werkend Nederland op een gezonde en veilige manier aan het werk te houden en medische en maatschappelijke gevolgen van de huidige corona-uitbraak tot een minimum te beperken. Het biedt informatie en een praktisch handvat bij het opzetten van een bedrijfscontinuïteitsplan, inclusief het opstellen van een risicoprofiel van de eigen organisatie, zorgmaatregelen en continuïteitsmanagement. Omdat de ontwikkelingen rondom het coronavirus elkaar snel opvolgen, zal dit werkgeversadvies regelmatig worden herzien. Check daarom regelmatig de website van ArboNed voor de laatste versie.  

Download het werkgeversadvies

Bron: Arboned
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten