Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Sociaal Werk. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de CAO Sociaal Werk en arbeidswetgeving. Alle actuele informatie over de Cao Sociaal Werk vind je hier op het Arbeidsmarktplatform Sociaal werk werkt.

Nieuwsbericht

Start onderhandelingen CAO Sociaal Werk

Op 6 mei 2019 geplaatst door

Op 15 april jongstleden is Sociaal Werk Nederland de onderhandelingen met de vakbonden (FNV Zorg en Welzijn en CNV Zorg en Welzijn) over een nieuwe cao Sociaal Werk gestart. De huidige cao loopt op 1 juli 2019 af.

Middels regiobijeenkomsten, JZO en andere contacten met leden is er input opgehaald voor deze onderhandelingen. Tijdens de alv van 14 maart 2019 stemden alle aanwezige leden in met het voorgestelde mandaat. Dit mandaat is op hoofdlijnen verwerkt in de inzetbrief.

Deinzetbrieven van Sociaal Werk Nederland, FNV Zorg en Welzijn en CNV Zorg en Welzijn treft u bijgaand aan. Wij houden de leden op de hoogte van het verloop van de onderhandelingen.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten