Themaoverzicht

CAO & Juridische Zaken

Arbeidszaken

Sociaal Werk Nederland onderhandelt namens de leden met de vakbonden over de CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening. Doel daarbij is een cao af te sluiten die een aantrekkelijk en betaalbaar instrument is voor het arbeidsvoorwaardenbeleid binnen organisaties zelf. De cao moet een weerspiegeling zijn van de stevige en duidelijke positie die de branche op de arbeidsmarkt inneemt. Leden met een abonnement op Juridische Zaken Online kunnen vragen stellen over de cao W&MD en arbeidswetgeving.

Nieuwsbericht

CAO-akkoord Sociaal Werk is definitief

Op 11 juli 2017 geplaatst door

De leden van Sociaal Werk Nederland én de leden van de vakbonden (FNV en CNV) hebben met grote meerderheid ingestemd met het cao-onderhandelaarsakkoord Sociaal Werk. Dit betekent dat het akkoord vanaf 11 juli 2017 definitief is. 

De voorlopige salaristabellen waarin de overeengekomen loonstijgingen zijn verwerkt, zijn eerder al in concept op de website van Sociaal Werk Nederland gepubliceerd en volgen deze week in definitieve vorm. Ook kunnen de leden binnenkort een document tegemoet zien met veelgestelde vragen en antwoorden. Ook aan de definitieve complete cao-tekst wordt hard gewerkt. 

Inmiddels zijn de salaristabellen definitief geworden. Zie bijlage. Ook de schalen 16 en 17 zijn aangepast, deze worden in de kennisbank geplaatst.

Bron: Sociaal Werk Nederland
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: beleidsmedewerker arbeidsvoorwaarden
CAO & Juridische Zaken
Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Thema's Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten