Poll

Harmonisatie van peuterspeelzalen en kinderopvang

Vanaf 2018 is de harmonisatie van peuterspeelzalen en kinderopvang een feit. Bent u hier klaar voor? Totaal niet, of heeft u nog vragen? Kom dan naar een van de regiobijeenkomsten

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Directeur Peuterspeelzaalwerk De Linge

De harmonisatie van peuterspeelzalen en kinderopvang heeft in de gemeente Lingewaard in 2016 plaatsgevonden. Met ingang van 2017 zijn alle gesubsidieerde peuterspeelzaalvoorzieningen onder de wet kinderopvang gebracht. De subsidie overeenkomst tussen de gemeente en De Linge is voortijdig beeindigd.

In onze organisatie hebben wij alle peuterspeelzalen als peutergroepen in onze kinderopvang ondergebracht. Onze stichting Peuterspeelzaalwerk zal in de loop van dit jaar ophouden te bestaan.

met vriendelijke groet,

Joke Rasing

Directeur Kinderopvang en Peuterspeelzaalwerk De Linge

directeur

In Voorschoten heeft voor onze peuterspeelzaalorganisatie per 1 februari 2017 de harmonisatie plaatsgevonden. We hebben nu ouders die toeslag aanvragen en ouders die een gesubsidieerde plaats afnemen. Het is nog erg onzeker hoe, en óf de politiek in Voorschoten de gesubsidieerde plaatsen gaat handhaven de komende jaren.

Op dit moment is er een grootschalige inspectie van de GGD op de locaties aan de gang. Alles wordt tot in de detail tegen het licht gehouden. Alles aan papierwerk moet opnieuw worden aangeleverd en de kwaliteit waar je voor staat opnieuw worden aangetoond. Het is voor de GGD alsof je een nieuwe organisatie bent gestart.

De harmonisatie zelf is verder erg meegevallen.

Met vriendelijke groet

Louise Schrijver

SKV Voorschoten

Functie: Directeur Peuterspeelzaalwerk De Linge
Organisatie: Stichting Voorschools en Primair Onderwijs De Linge
Functie: directeur
Organisatie: Kinderspeelzaal Voorschoten
Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
Thema'sVraag & AntwoordPoll Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten