Lloyd's Register

Lloyd’s Register is een “Charity” (Stichting) die zich ten doel stelt het leven op aarde een stukje veiliger te maken. Wij als Lloyd’s zijn van mening dat alleen die organisaties een certificaat verdienen die daadwerkelijk ”robuuste prestaties” leveren aan klanten/cliënten. Middels onze “Business Assurance” aanpak focussen we ons tijdens de toetsingen op de vakbekwaamheid & motivatie van medewerkers en de randvoorwaarden die de organisatie hierbij schept om te excelleren. Onder het moto “Wij kijken anders” gaan we binnen uw organisatie op zoek naar principes als “minder vinken & meer vonken”, “more people, less paper”, “uw echte dagelijkse praktijk” en “de uiteindelijke bedoeling van uw organisatie”. Wij constateren dat de filosofie van het kwaliteitslabel Sociaal Werk naadloos aansluit bij onze benadering. 

Als “geselecteerd en erkend partner” van Sociaal Werk Nederland kunnen wij u een gereduceerd dagtarief aanbieden van € 1.035, exclusief btw en reiskosten (korting van 10% op ons reguliere tarief). 

De service 'feedback op de door u ingevulde zelfevaluatie' bieden wij aan voor € 500 (exclusief btw en reiskosten). 

Graag maken wij geheel vrijblijvend een afspraak met u om bovenstaande nader te bespreken. Hiervoor kunt u contact opnemen via training@lrqa.nl of 010 2018 445. 

Lid wordenContact