Activiteit

OPOF bijeenkomst GEANNULEERD

19 maa
Donderdag 19 maart 2020
13:00 tot 16:30
Bijeenkomst
Vivian van Gameren
1 minuut lezen

Op donderdag 19 maart aanstaande vindt er weer een bijeenkomst voor personeelsfunctionarissen (het OPOF) plaats van 13.00 uur tot 16.30 uur in Hogeschool Domstad in Utrecht.  Een mooie gelegenheid om je collega P&O-ers/HR-ers uit de branche te ontmoeten.  Centraal staat het ontvangen van informatie over het arbeidsrecht, de cao, hrm ontwikkelingen en de arbeidsmarkt en daarnaast kan je over onderstaande onderwerpen kennis en ervaring uitwisselen.

 Wat staat er deze keer op het programma?

Actueel: We beginnen de middag om 13.00 uur met een aantal actualiteiten zoals een update over de peuterspeelzalen, de cao Gemeenten  in relatie tot de cao Sociaal Werk en het platform Sociaal Werk.

UWV: Vervolgens worden jullie door  Georgette Bello (UWV) bijgepraat over de allerlaatste  ontwikkelingen vanuit UVW over onder andere de looncompensatie, in hoeverre mag je vertrouwen op het oordeel van de bedrijfsarts en de loonsanctie.

AVG helpdesk Sociaal Werk: We sluiten de middag af met Karoline Moors en Frank Ebbers (beide Ministerie VWS).  Jullie worden meegenomen in de ontwikkelingen binnen de AVG helpdesk voor het Sociaal Werk en krijgen vervolgens de ruimte om casussen voor te leggen die voor zover mogelijk ter plekke worden behandeld. Denk hier van te voren over na. Als laatste wordt een handreiking gedaan om AVG voor de toekomst binnen de organisatie naar een hoger plan te tillen.

Schrijf je nu in!

Locatie

Koningsbergerstraat 9
3531 BE Utrecht