Nieuwsbericht

MOgroep feliciteert zeer goed presterende ambtenaar 2011

Op 3 februari 2012 geplaatst door

Ambtenaren die op de wijze waarop Genders dat doet de samenwerking zoeken in hun gemeente, zijn wat de MOgroep betreft goud waard. Met name nu de drie transities lokaal gestalte moeten krijgen is de coördinerende rol en visie van een gemeente essentieel.

Genders brengt lokaal meer dan vijftig partners bij elkaar om samen beleid vorm te geven. Met het WWZ-beleid loopt Ron ver voor de troepen uit, zowel regionaal als landelijk. 

In de afgelopen jaren zijn veel trajecten in het programma Leven in het Dorp WWZ weliswaar in samenhang maar afzonderlijk gestart, zoals dorpsdagvoorziening, Netwerk Welzijn Versterkt en FC Welzijn.

Ron: 'Het mooie vind ik dat die nu integraal samenkomen en synergie geven. Het levert een transitie op van het systeem, noem het een kanteling. Het gaat daarin om eigen regie en kracht: van mensen en organisaties, de doelgroep zelf, vrijwilligers en professionals, ieder vanuit hun eigen verantwoordelijkheid.'

Ron Genders en zijn wethouder Absil waren ook te gast tijdens de eerste regiobijeenkomst van AWBZ naar Wmo, van de MOgroep in Eindhoven, maandag 30 januari jl.

PM publiceerder een juryberaad en een interview met Ron.

 

Bron: PM, MOgroep
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten