Nieuwsbericht

Jaaroverzicht 2019 Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk

Op 7 april 2020 geplaatst door

Sociaal Werk werkt! is een initiatief van werkgeversorganisatie Sociaal Werk Nederland en werknemersorganisaties FNV Zorg & Welzijn en CNV Zorg & Welzijn.

In het Platform Arbeidsmarkt Sociaal Werk en de cao-tafel sociaal werk zetten zij zich samen in voor een aantrekkelijke sector en een gezonde arbeidsmarkt met goede arbeidsvoorwaarden. Zij zijn ervan overtuigd dat sociaal werkers bij uitstek in staat zijn de maatschappelijke opdracht te vervullen voor alle inwoners, wijken en buurten. Alle werkgevers in sociaal werk dragen daarvoor een bijdrage af aan het arbeidsmarktfonds FCB.

Samen werken aan ontwikkeling, voor een arbeidsmarkt in balans. Een aantrekkelijke sector met sterke organisaties waar medewerkers willen werken en zich verder ontwikkelen. Daar zetten werkgevers en werknemers in sociaal werk zich samen voor in. Dat doen we met de Verkiezing Sociaal Werker van het Jaar en met onlinetools zoals Leren in Sociaal Werk en het e-book Traineeship. Met een stappenplan voor werkdruk en trainingen over ethiek. Met arbeidsmarkt- en cao-informatie. En we doen meer. 

Lees hier het online jaaroverzicht 2019. 

Bron: sociaal werk werkt
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten