Nieuwsbericht

Zestien nieuwe leden op introductiebijeenkomst van Sociaal Werk Nederland

Op 9 maart 2020 geplaatst door

Vorig jaar kon Sociaal Werk Nederland twintig nieuwe leden bijschrijven. Zestien van hen reisden onlangs af naar een speciale introductienbijeenkomst in Utrecht. Directeur Lex Staal vertelde in grote lijnen hoe de brancheorganisatie in elkaar steekt, welke kwesties er landelijk spelen in het sociaal domein en met welke partijen Sociaal Werk Nederland veel optrekt om urgente kwesties aan te kaarten bij de Haagse en de lokale politiek.
Jorrit Berenschot praatte de nieuwe leden bij over wat we anno 2020 specifiek doen aan werkgeverszaken: de Cao Sociaal Werk, Juridische Zaken Online (JZO) en informatie verzamelen en verspreiden over inkoop en contracteren.
Daarna stelden de nieuwe leden zich in speeddates aan elkaar voor, onder meer aan de hand van de vragen "wat kom je halen bij Sociaal Werk Nederland?" en "wat kom je brengen?" Het leidde tot zinvolle inhoudelijke discussies en met nieuwe leden die in ieder geval één ding met elkaar gemeen hebben: de passie voor sociaal werk.

Nog voor de zomer volgt een soortgelijke introductiebijeenkomst voor de nieuwe leden die zich in de eerste maanden van 2020 hebben aangemeld.

  • Lees het hele verslag (inclusief een lijst met de aanwezige nieuwe leden) in de bijlage
Bron: Sociaal Werk Nederland
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten