Nieuwsbericht

Nieuwe directeur Sociom

Op 2 mei 2019 geplaatst door

Sociom krijgt per 1 juli met Roland van der Heijden een nieuwe directeur-bestuurder. Hij volgt daarmee Karin Werts op, de huidige interim-directeur-bestuurder. Van der Heijden startte zijn loopbaan als groepsleider/sociotherapeut in diverse organisaties, gericht op de opvang en begeleiding van jeugdigen.

Samen met een zakenpartner maakte hij de overstap naar het runnen van zijn eigen bedrijf; het begeleiden van taakgestrafte jongeren. Na 10 jaar van ondernemen was hij korte tijd werkzaam bij Stichting Ambulante Fiom en de afgelopen negen jaar bij Stichting Lumens. Bij Lumens heeft Roland diverse functies bekleed binnen het management, deels gericht op de inhoud van dienstverlening, deels op de inzetbaarheid van alle medewerkers.

De grootste uitdaging in zijn functie is; in de snel veranderende wereld met Sociom wendbaar zijn. Mee veranderen en aan blijven sluiten bij de wensen en behoeften van zowel opdrachtgevers als burgers.
Dit gaat niet zomaar en vraagt veel van onze organisatie en medewerkers. Met een duidelijke en gezamenlijke focus is dit mogelijk! We zullen moeten durven loslaten en nieuwe initiatieven willen omarmen.

Sociaal Werk Nederland wenst Roland veel succes!

Bron: sociala werk nederland
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten