Nieuwsbericht

Fusie en nieuwe naam: Farent

Op 31 januari 2019 geplaatst door

Welzijn Divers en Juvans Maatschappelijk werk bundelen de krachten. Sinds 1 januari 2019 gaan zij samen door onder de naam Farent - sociaal werk. Daarmee ontstaat een brede welzijnsorganisatie met een sterke positie in de regio Midden-Brabant en de Meijerij op het terrein van basisondersteuning, leefbaarheid, veiligheid, wonen, welzijn en zorg.

Op 13 en 14 november jongstleden hebben de Raden van Toezicht van Welzijn Divers en Juvans het fusiebesluit hiertoe ondertekend.

Logo Farent
Met een stevige organisatie van 270 professionals en ruim 1100 vrijwilligers is Farent vanaf 2019 betekenisvol voor alle bewoners van ’s-Hertogenbosch en 10 gemeenten in De Meierij en Midden-Brabant. Ze bieden een breed palet aan dienstverlening, van buurtinitiatief tot en met individuele ondersteuning. Welzijn en hulpverlening zijn immers geen gescheiden sporen, maar horen bij elkaar.

Farent wil gezien de veelheid aan vragen vanuit de samenleving inventivitief en innovatief in het sociaal werk zijn. De naam Farent verwijst naar het Italiaanse fare: doen of maken: resultaatgericht en doeners. Het beeldmerk van de waaier weerspiegelt de veelkleurigheid en diversiteit van de samenleving en al onze expertise en activiteiten.

Nieuwsgierig? Zie de website www.farent.n

Bron: Farent
Trefwoorden: divers, farent, juvans
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten