Nieuwsbericht

Jeanny van den Berg stopt bij stichting WIJeindhoven

Op 9 november 2018 geplaatst door

Jeanny van den Berg heeft te kennen gegeven als directeur-bestuurder van WIJeindhoven per 1 maart van de stichting afscheid te willen nemen. Zij werd in juni 2015 als eerste directeur-bestuurder bij de stichting aangesteld. Onder haar leiding heeft de uitvoering van de taakoverdacht aan gemeente via WIJeindhoven vorm gekregen en is de stichting uitgegroeid tot een stedelijke organisatie waar de Eindhovense inwoners die ondersteuning nodig hebben een beroep op kunnen doen. Dat meldt WijEindhoven op de website. 

De Stichting WIJeindhoven is koploper in het wijkgericht werken in de breedste zin van het woord,  incasseert als gevolg daarvan de eerste tegenvallers, leert hiervan en boekt ook de eerste successen. Als gevolg van de beleidsveranderingen en volgende fase van de stichting heeft Jeanny van den Berg aangegeven het stokje te willen over dragen.

Jos Kusters (voorzitter) spreekt namens de Raad van Toezicht zijn waardering uit over Jeanny: “ze heeft de "verhuizing" van de uitvoering van het sociale domein naar de stichting,  inclusief de overgang van formatie van de gemeente naar de stichting, op een voortreffelijk wijze gerealiseerd. In combinatie met het borgen van de nieuwe visie in het sociale domein heeft Jeanny dit daadkrachtig en naar volle tevredenheid met alle medewerkers in relatief korte tijd voor elkaar gekregen. Chapeau!"

De Raad van Toezicht zal spoedig een procedure starten voor het werven van een nieuwe bestuurder. Tot diens benoeming zal Peter Notten, interim-bestuurder en op dit moment voorzitter van de tweehoofdige Raad van Bestuur, aan de stichting verbonden blijven. Om de continuïteit van de stichting optimaal te borgen heeft de stichting Jeanny van den Berg gevraagd haar expertise na 1 maart nog enige tijd ter beschikking te stellen.
Het hele bericht vindt u hier.

Bron: WijEindhoven
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Communicatieadviseur
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten