Collectieve zorgverzekeringen
Sociaal Werk Nederland heeft mantelcontracten afgesloten met twee aanbieders van zorgverzekeringen: Zilveren Kruis Achmea en VGZ. Werknemers van de leden van Sociaal Werk Nederland die een zorgverzekering bij een van deze aanbieders afsluiten, ontvangen een aanzienlijke collectiviteitskorting.

Uitgebreide informatie over de zorgverzekeringen kunt u vinden via www.sociaalwerkziektekosten.nl Via deze websites kunnen de werknemers zich tevens aanmelden voor de verzekering.

Ondernemersverzekeringen
Speciaal voor de leden van Sociaal Werk Nederland heeft Aon Verzekeringen een voordelig verzekeringspakket samengesteld. Op www.sociaalwerkverzekeringen.nl kunnen zowel werkgevers als werknemers terecht voor premies, voorwaarden, dekkingen en aanvraagformulieren.

HRM-trainingen (ondersteuning werkgeversfunctie)
Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen tien procent korting op cursussen, trainingen en adviezen van het HRM College op het gebied van HRM (personeelsmanagement) en arbeidsrecht. Enkele thema's zijn: Dossiervorming in arbeidszaken / Goed Werkgeverschap; Medezeggenschap, Reorganisatie (inclusief Fusie & Overname); Wijziging ontslagrecht en Mediation. Ook zijn incompanytraining mogelijk.

De prijzen zijn inclusief twee uur gratis juridisch advies per deelnemer.

Informatie en aanmelden op www.hrmcollege.nl

Leden krijgen korting op opleidingsprogramma’s voor de ontwikkeling van management, bestuur en staf van het Instituut voor organisatieontwikkeling KMBV en van Avicenna, academie voor leiderschap.

Informatie: www.kmbv.nl respectievelijk www.academievoorleiderschap.nl

Hiernaast kunnen leden bij MKB Cursus & Training gebruik maken van de ledenkorting die circa 9% bedraagt. Cursussen en trainingen worden verzorgd op cursuslocaties door heel Nederland. Ook worden op maat gesneden incompany-trainingen uitgevoerd. Meer informatie: Website MKB Cursus en Training over algemene informatie en aanmelding. U kunt ook telefonisch contact opnemen: 015  219 13 90.

Videma
Via de maatwerkafspraak, die Sociaal Werk Nederland met Videma heeft gemaakt, krijgen leden een korting van 10% op de licenties voor zowel het tv-als filmgebruik. Voor meer informatie over deze licenties zie www.videma.nl.

Arbo-diensten

ArboNed
Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen 6% korting op de re-integratiedienstverlening van ArboNed (Basis, Flex en Extra). Meld uw lidmaatschapsnummer van Sociaal Werk Nederland bij ArboNed.  

Heeft u vragen? Neem dan contact op met de klantenservice van ArboNed  via 030- 299 6444 of info@arboned.nl. Kijk voor meer informatie op www.arboned.nl

Maetis
MaetisArdyn is een landelijke, gecertificeerde arbodienst en onafhankelijk dienstverlener op het gebied van arbodienstverlening, keuringen en advies. MaetisArdyn helpt organisaties bij het optimaliseren van inzetbaarheid van medewerkers.

Voor leden van Sociaal Werk Nederland hebben wij 5% korting toegezegd op de instap-, actief- en comfortpakketten. Voor grotere organisaties die maatwerkoplossingen vragen, hanteren wij een op maat gesneden tarief.

Meer weten? Neem dan contact op met onze MKB-desk via telefoonnummer 088 - 008 89 45, mail naar mkb@maetisardyn.nl of kijk op onze website.

Services voor payroll & HR

ADP
Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen 10% korting op de dienstverlening van Automatic Data Processing (ADP), ongeacht welke dienstverlening men kiest. Met de systemen van ADP bent u altijd verzekerd van een betrouwbare en efficiënte oplossing voor uw salarisadministratie en -verwerking. Een gebruiksvriendelijke oplossing, altijd toegang tot uw gegevens via internet, online salariswijzigingen invoeren waar en wanneer u maar wilt en direct online uw wijzigingen terugzien op de loonstrook.

Kijk voor meer informatie over onze oplossingen hier
Zie ook het nieuwsbericht over het verlengen van de samenwerking.

Human Capital Group
Met aantrekkelijke kortingen kunnen leden van Sociaal Werk Nederland gebruik maken van de dienstverlening van Human Capital Group. Toepassen van HR-instrumenten, zoals functiewaardering, (variabele) beloning, beoordeling, performance- of competentiemanagement en coaching en scholing van management en/of medewerkers zijn hier voorbeelden van.

Ook levert Human Capital Group HR-interimcapaciteit.

De voordelen voor de leden betreffen naast een korting op de tarieven ook het kosteloos bijwonen van themabijeenkomsten.

Sociaal Werk Nederland en Human Capital Group Performance Strategies intensiveren de komende tijd de jarenlange samenwerking. Dit komt onder andere tot uitdrukking in de initiatieven op het gebied van professionalisering van de HR-functie en een periodiek overleg over ontwikkelingen binnen het werkveld.

Voor meer informatie over het dienstenpakket van Human Capital Group of over de overeengekomen kortingen kunt u contact opnemen met Jacqueline Spaargaren, info@hucag.nl,  of telefoon 030 - 21 93 960 

Raet
Raet ondersteunt en optimaliseert HR-processen. Hierdoor besparen klanten tijd en kosten en hoeven niet meer te investeren in systeem- en applicatiebeheer. 

Raet en Sociaal Werk Nederland hebben voor leden van Sociaal Werk Nederland kortingen afgesproken op HR- en (payroll)-producten en -diensten van Raet. Zo geldt er een korting van 10% op de HR-portal Youforce, als de klant daar schriftelijk om verzoekt en de resterende contractperiode nog tenminste 24 maanden duurt.

Naast de basis-HR-processen ondersteunt Raet Youforce flexibele arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld IKB), performancemanagement (beoordelingscyclus), verzuimmanagement, werving & selectie.

En wilt u nog een stap verder, en de verzorging van het administratieve proces zoveel mogelijk door Raet laten verzorgen ? Dan kunt u kiezen uit diverse mogelijkheden op  www.raet.nl/hr-services/outsourcing.

Uitbesteden werkgeverschap
Leden van Sociaal Werk Nederland kunnen een korting van 10% tot 30% krijgen als zij alle zorgen rond het werkgeverschap willen uitbesteden. Het Werkgeversinstituut (WGI) kan alle administratieve en juridische zorgen van het werkgeverschap van de medewerkers uit handen nemen. Hierbij neemt het WGI nieuwe en/of bestaande medewerkers in dienst en detacheert deze vervolgens exclusief naar uw instelling.

In deze constructie heeft u geen omkijken meer naar veel P&O zaken terwijl u wel in de dagelijkse praktijk alle zeggenschap heeft over uw medewerkers.

Het WGI is één van de grootste detacheringsbureaus voor de non-profit sector en is zelf lid van Sociaal Werk Nederland Welzijn &Maatschappelijke Dienstverlening.

Mede omdat het WGI een non-profit instelling is zijn de WGI-tarieven interessant.

Kijk voor meer informatie op www.werkgeversinstituut.nl of neem contact op met Paul de Werd, 010 436 65 55.

Adverteren
Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen 15% korting bij adverteren via relevante vacaturesites als Monsterboard.nl en NationaleVacaturebank.nl.

Met het pakket ‘Zorg’ van Adver-Online, gerealiseerd door Captise, kunt u vacatures snel, eenvoudig en voordelig plaatsen. Veel leden maken al gebruik van deze dienst. De korting wordt automatisch berekend over de standaardtarieven. Niet-gebruikers kunnen geheel vrijblijvend contact opnemen via 023 - 553 03 50 of sales@adver-online.nl.

ICT-support
Vanaf 1 maart 2011 krijgen leden van Sociaal Werk Nederland 10% korting op de dienstverlening van Easy Services. Als u uw automatisering beter en flexibeler wil laten werken en tevens kosten wil besparen, kunt u hier terecht voor netwerkaansluitingen, netwerkbeheer, VOIP Telefonie met hoge besparing op telefoonkosten, flex-werkplekken, vanaf iedere ambulante locatie veilig toegang tot uw data en programma's, internet filtering en dus kostenbesparing door beter beheer, remote back-up van uw belangrijke data, Anti-spam filter. Voor meer informatie of een vrijblijvend advies over de dienstverlening van Easy Services kunt u contact opnemen met de contactpersoon via 06 53 47 38 09. 

Juridische dienstverlening

De Koning Vergouwen Advocaten
Leden van Sociaal Werk Nederland krijgen 10% korting op het standaard uurtarief van De Koning Vergouwen Advocaten in Amsterdam. De medewerkers werken door heel Nederland en treden veelvuldig op als expert voor ondernemers in de Welzijnssector, doorgaans op het gebied van arbeidsrecht, cao-recht en subsidies. De algemene praktijk van De Koning Vergouwen Advocaten bestrijkt de meeste rechtsgebieden: Aanbestedingsrecht, Huurrecht, Faillissementen, Ondernemingsrecht et cetera, zie www.dekoningvergouwen.nl. Wilt u weten wat De Koning Vergouwen Advocaten voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met mr. Charlotte Koopman (020 676 25 00 of koopman@dkva.nl).

Verdonck Klooster en Associates: implementatie AVG (privacy)

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) gaat per 25 mei 2018 de Wet Bescherming Persoonsgegevens vervangen. De AVG brengt voor organisaties vergaande verplichtingen mee op het gebied van de verwerking en bescherming van persoonsgegevens. Om onze leden zo veel mogelijk te ondersteunen en voor te bereiden op de AVG zijn we een samenwerking aangegaan met Verdonck, Klooster en Associates (VKA).

We hebben een mantelovereenkomst gesloten zodat u met diverse privacyvraagstukken bij hen terecht kunt. U krijgt via de mantelovereenkomst 15% korting op het reguliere tarief. U kunt hier gebruik van maken door contact op te nemen met mr Marius van Rijswijk van VKA: tel +31(0)79 368 1000 of (06) 3511 8364 of mail: marius.vanrijswijk@vka.nl.

Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
Thema'sVraag & AntwoordPoll Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten