Samenwerkingspartners

Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang
De BMK is de branchevereniging van maatschappelijke kinderopvangorganisaties die kinderopvang zien als een basisvoorziening voor de ontwikkeling van alle kinderen van 0-12 jaar. Sinds 31 oktober 2016 werken BMK en Sociaal Werk Nederland samen.

 

www.benchmark-sociaalwerk.nl
Met de benchmark worden de gegevens gekanaliseerd en de informatievoorziening eenduidig. Sociaal Werk Nederland heeft met Stimulansz en Quint Result Onderzoek en Advies de benchmark Sociaal Werk Nederland ontwikkeld. Voor leden van Sociaal Werk Nederland.

 

 
www.bouwstenenvoorsociaal.nl
De wegwijzer in maatschappelijk vastgoed.

 

 Bouwstenen voor sociaal logo

 

 

www.cmonet.nl
CMOnet is de landelijke vereniging van Centra voor Maatschappelijke Ontwikkeling (CMO), dé experts op sociaal terrein. CMO’s werken in dit netwerk samen aan landelijke opdrachten gericht op Jeugd, Leefbaarheid en Participatie en Werk.

 

 

www.eenzaam.nl
Coalitie Erbij zet zich in om eenzaamheid in Nederland te bestrijden.

 

 

www.effectieveschuldhulp.nl
Alle beleidsinformatie rond schuldhulp voor gemeenten. Samenwerking van Nibud, Wijzer in geldzaken, Sociaal Werk Nederland, VNG, Divosa, NVVK, minsterie SZW.

 

www.fcb.nl
FCB stimuleert en ondersteunt werkgevers en werknemers bij de ontwikkeling van het werk in de branches Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, Jeugdzorg en Kinderopvang.
 FCB logo

 

 

 
www.jeugdpoort.nl
Jeugdpoort is een spraakmakend ontmoetings- en discussieplatform over jeugd in het hart van de parlementaire democratie, namelijk het internationaal perscentrum Nieuwspoort te Den Haag.

 

 
www.professionalisereninwelzijn.nl
Deze site geeft informatie over beroepsontwikkeling, opleiding, scholing en feiten en cijfers binnen de branche Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening
 logo actieprogramma
   

www.movisie.nl
MOVISIE is hét landelijke kennisinstituut en adviesbureau voor maatschappelijke ontwikkeling. Biedt toepasbare kennis, adviezen en oplossingen bij de aanpak van sociale vraagstukken op het terrein van welzijn, participatie, zorg en sociale veiligheid.

 

 

www.nisb.nl
NISB is het Nederlands kennis- en innovatie instituut dat aanzet tot sport en bewegen om participatie, leefbaarheid en gezondheid te bevorderen.

 

 

www.nov.nl
Vereniging Nederlandse Organisaties Vrijwilligerswerk (NOV) is de belangenorganisatie voor het vrijwilligerswerk in Nederland. Vereniging NOV treedt op als woordvoerder en lobbyist van het vrijwilligerswerk en is gesprekspartner van politiek en overheid.

 NOV
   
www.vilans.nl
Vilans is hét onafhankelijke landelijke kenniscentrum op het gebied van de langdurende zorg.

 

 
www.welzijn.tevreden.nl
Via speciale online onderzoeken kan men continue, en op een eenvoudige manier, ervaringen over producten en diensten delen met de aanbiedende organisatie.

 

 
www.werkinwelzijn.nl
Deze website is ontwikkeld door FCB Dienstverlenen in Arbeidsmarktvraagstukken, in samenwerking met Sociaal Werk Nederland, ABVAKABO FNV en CNV Publieke Zaak.

De vacatures en stages worden aangeleverd door organisaties die werkzaam zijn in de branche.

 

 Logo Werk in welzijn FCB

www.mkb.nl
Vertegenwoordigt 120 brancheorganisaties, 250 lokale ondernemersverenigingen en een groot aantal rechtstreeks aangesloten ondernemers. Samen goed voor ruim 150.000 bedrijven.

 

 
www.sociaalwerkindewijk.nl
Sociaal Werk in de Wijk is een programma  van tien werkveldinstellingen, Sociaal Werk Nederland, MOVISIE,en het lectoraat Maatschappelijk Werk van Hogeschool Inholland.

Samen met professionals en maatschappelijke organisaties ontwikkelen zij van 2012 tot 2016 duurzame oplossingen en methodieken om het sociaal werk te vernieuwen.


 
 sociaal werk in de wijk
www.nji.nl
Het Nederlands Jeugdinstituut is het landelijk kennisinstituut voor jeugd- en opvoedingsvraagstukken. Het ontwikkelt, beheert en implementeert kennis waarmee de kwaliteit van de jeugd- en opvoedingssector verbeterd kan worden.
 logo Nji
www.verspillingindezorg.nl
Ruim veertig partijen in de zorg werken aan het programma Aanpak verspilling in de zorg.  Website met meldpunt en praktijkvoorbeelden aanpak.
 
www.wehelpen.nl 
WeHelpen maakt het makkelijk om hulp te vragen, aan te bieden en te organiseren. Hiermee willen we helpen weer vanzelfsprekend maken en mensen motiveren mee te helpen.    
 We helpen
Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat doen we
Actueel
Thema'sVraag & AntwoordPoll Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten