Dienstverlening

Algemeen

Leden hebben voordeel van het lidmaatschap van Sociaal Werk Nederland. Sociaal Werk Nederland regelt de collectieve branche-informatie, biedt het juridisch adviessysteem JZO, sluit mantelcontracten af zodat leden kortingen krijgen op meer dan 40 producten en diensten, en ontwikkelt publicaties voor leden, verkrijgbaar via de webwinkel.

 

Branche-informatie/ Benchmark

Sinds 2011 vergelijken de leden van Sociaal Werk Nederland zich met elkaar op het terrein van Welzijn en Maatschappelijke Dienstverlening. Deze Basisbenchmark richt zich vooral op de bedrijfsvoering. Het doel ervan is drieledig: leren van elkaar, verbeteren door vergelijken en het bieden van een instrument voor verantwoording.

Door middel van ‘benchlearning’ wil Sociaal Werk Nederland nu een stap verder zetten. Het verhaal achter de cijfers geeft aanleiding om te leren en te verbeteren. Daarnaast kunnen we als Sociaal Werk Nederland dankzij de Basisbenchmark essentiële informatie over onze leden gebruiken bij de lobby en belangenbehartiging.

Zie: thema

 

Juridische Zaken Online

Juridische Zaken Online (JZO) is het kennis-en adviessysteem van Sociaal Werk Nederland dat ondersteuning biedt bij het oplossen van juridische vraagstukken in de werkgevers-werknemersrelatie. In het kennissysteem van JZO vindt u informatie over arbeidsvoorwaarden, juridische kwesties/vraagstukken en de CAO W&MD. Voor complexere of individuele vragen staan onze juristen dagelijks voor u klaar. Zij hebben de juridische expertise én de specifieke kennis van de branche W&MD. 

Zie: informatie en thema

 

Mantelcontracten

Exclusief voor de leden van Sociaal Werk Nederland zijn diverse aantrekkelijke afspraken gemaakt met organisaties, onder andere in de vorm van mantelcontracten met kortingen en aanbiedingen.  Zie: Kortingen   

Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten