Sociaal Werk Nederland heeft in samenwerking met ContourdeTwern de AVG e-learning ontwikkeld, toegespitst op het sociaal werk. Dé essentiële training voor alle medewerkers en vrijwilligers. Met deze e-learning zijn uw medewerkers en vrijwilligers in een uur op de hoogte van alle noodzakelijke basics uit de AVG. De e-learning maakt gebruik van heldere video’s en sprekende voorbeelden uit de praktijk van het sociaal werk en zet aan tot nadenken en gesprek. Alle theorie uit de cursus is bovendien te gebruiken als naslagwerk.  

 

De prijzen voor afname van de training voor leden van Sociaal Werk Nederland bedragen: 

€ 17,50 per inlogcode voor afname van minder dan 10 inlogcodes 

€ 12,50 per inlogcode voor afname van 10 - 100 inlogcodes 

€ 10,00 per inlogcode voor afname van meer dan 100 inlogcodes 

Niet-leden betalen € 25,00 per inlogcode 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.  


Let op: 

De training is na aanmelding 60 dagen beschikbaar. Indien de training niet is gestart of afgerond binnen 60 dagen en u of uw medewerker wenst verder te gaan met de training, dan dient u opnieuw een inlogcode af te nemen en te betalen.  
 

Afname van inlogcodes kan door onderstaand formulier in te vullen. Mocht u meer dan 10 medewerkers willen inschrijven, dan kunt u bijgevoegd Excel bestand invullen en mailen aan leren@sociaalwerk.nl. De medewerkers worden z.s.m. ingeschreven en ontvangen een mail met inloggegevens. Tevens ontvangt u een factuur voor afname van de inlogcodes.  

Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten