Nieuwsbericht

Gezocht: een senior projectleider team Thuis in de wijk (Movisie)

14 februari 2020 | 1 minuut lezen

Heb jij hart voor wijken waar iedereen op een prettige manier kan wonen? Ben je een ervaren projectleider? Ben jij in staat kennis en praktijk aan elkaar te verbinden? Ben je bekend met ontwikkelingen in de maatschappelijke zorg, beschermd wonen, aanpak verward gedrag en cliëntondersteuning? Dan zijn we naar jou op zoek! Movisie komt graag in contact met een senior projectleider voor het team Thuis in de wijk voor 32 uur per week.

Mensen in een kwetsbare positie verdienen een plek in onze samenleving. De buurt waarin zij wonen moet voor hen daadwerkelijk voelen als thuis. Professionals, vrijwilligers en naasten ondersteunen hen daarbij. De gemeente creëert de goede voorwaarden, maar wij weten dat nog niet alles op rolletjes loopt. Als landelijk kennisinstituut dragen we daarom bij aan lokale lerende praktijken en bevorderen dat kennis over goede aanpakken ter beschikking komt. Het doel is om te zorgen dat kwetsbare groepen zoals mensen met een ggz-achtergrond, multi-problematiek, licht verstandelijke beperking, ouderen en degenen die zich eenzaam voelen, de zorg en ondersteuning krijgen die zij nodig hebben en mee kunnen doen in de samenleving. We ontwikkelen kennis in samenspraak met gemeentes, professionals en bewoners. We verspreiden de opgedane kennis zodat anderen er gebruik van kunnen maken.

Jij werkt vanuit ons team Thuis in de wijk hieraan mee vanuit de specifieke aandachtsgebieden rond de transitieopgave van de ggz, maatschappelijke zorg en opvang en aandacht voor verward gedrag. 

Ben je enthousiast geworden? Lees dan de rest van de vacaturetekst op de website van Movisie. Daar kun je ook direct solliciteren (uiterlijk 25 februari).

Bekijk de vacature