Activiteit

Wetenschapscongres kwaliteit kinderopvang

12 okt
Donderdag 12 oktober 2017
09:00 tot 16:45
Congres
Vivian van Gameren
1 minuut lezen

Programma en locatie
3e Wetenschapscongres bekend!

Het 3e Wetenschapscongres BKK op 12 oktober van 9.00 tot 16.45 uur vindt plaats bij de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Het programma is inmiddels gepubliceerd op de congreswebsite

Het ochtenddeel richt zich op de Early Childhood Education and Care (ECEC) professional in de internationale context en omvat drie Engelstalige presentaties gegeven door Pamela Oberhuemer (Munchen), Nicolas Burnett (Washington) en Geraldine French (Dublin). 

Tijdens het interactieve middagdeel ligt de focus op de Nederlandse beroepskracht; de pedagogisch medewerkers die werkzaam zijn bij de peuterspeelzalen, de kinderdagverblijven en de locaties voor buitenschoolse opvang en de gastouders. Eerst zijn er drie korte inleidingen over de toekomst van de Nederlandse beroepskracht, door onder andere Ruben Fukkink en Suzanne Kruizinga. Vervolgens volgt er een forumdiscussie, waarbij forumleden (managers kinderopvang), sprekers en deelnemers in de zaal hierover met elkaar in gesprek gaan.  

Dagvoorzitter tijdens zowel het ochtend- als het middagdeel is Jaap Paauwe, voorzitter Human Resource studies bij Tilburg University. 

Bekijk het programma op www.wetenschapscongresbkk.nl en schrijf je vandaag nog in! 

 

MEER INFORMATIE »

 

AANMELDEN »