Themaoverzicht

Sociaal werk (algemeen)

Werkvelden Sociaal werk

Het Sociaal Werk is druk aan het vernieuwen. Inmiddels is immers duidelijk geworden dat de Wmo slechts de opmaat was voor nog veel ingrijpendere stelselherzieningen. De kern daarvan: kwetsbare mensen leren om (weer) op eigen benen te staan.
Van sociaal werkers wordt hierbij veel verwacht: duurzame oplossingen en methodieken om die ommekeer uitvoerbaar te maken. Daarvoor is nodig dat zorg, onderwijs, wonen, welzijn en werk in het lokale veld nauw samenwerken.
Sociaal werkers zijn daarbij de verbindende én beslissende factor. Hun grootste kwaliteit is dat ze talloze mensen laten ontdekken hoe ze kunnen meedoen in de samenleving. Dat is prettig voor die mensen zélf en het bespaart de schatkist jaarlijks miljoenen. Sociaal Werk doet ertoe! 

Nieuwsbericht

Wie wordt uitvoerder van het jaar 2017? Stem mee!

Op 12 oktober 2017 geplaatst door

Ze zijn onmisbaar en elke gemeente heeft ze hard nodig; uitvoerders in het sociaal domein. Professionals zoals jeugdhulpverleners, generalisten, zorgaanbieders, WMO-consulenten, wijkteammanagers, casemanagers of schuldhulpmedewerkers zijn onmisbaar! In totaal zijn 17 uitvoerders genomineerd voor de Uitvoerder van het jaar verkiezing 2017. Tot 19 oktober kan jij je stem uitbrengen via deze link.

Er kan slechts 1 stem per persoon worden uitgebracht. Na de stemronde blijft er een top-10 over. Deze worden voorgedragen aan de klankbordgroep Uitvoeringsautoriteit. De klankbordgroep selecteert een top 5. Deze uitvoerders nodigen zij uit voor de finaledag van de verkiezing op 9 november

Bron: A+O fonds Gemeenten
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Community manager
Sociaal werk (algemeen)
Ik wil delen
Home
Wie we zijn
Wat we doen
Actueel
Thema's Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten