Nieuwsbericht

Verkiezing Sociaal Werker van het jaar

Op 19 september 2017 geplaatst door
Janina van der Zande

Sinds 2009 bestaat de verkiezing Sociaal Werker van het Jaar. Waarom? Omdat we het nodig vinden om het belangrijke werk dat sociaal werkers dag in, dag uit vol passie uitvoeren eens goed onder de aandacht te brengen. De Sociaal Werkers van het Jaar zijn als het ware de ambassadeurs van het sociaal werk en zijn gedurende het hele jaar te vinden op allerlei plekken: van gastcolleges op hogescholen tot deelnemers aan landelijke talkshows en politieke debatten. Allemaal met als doel om dit prachtige vak onder de aandacht te brengen! Marijke Vos (voorzitter Sociaal Werk Nederland), juryvoorzitter, zou niet twijfelen om een sociaal werker aan te melden, vertelt ze in dit artikel.

Kandidaten voordragen
Vanaf heden kan je weer kandidaten voordragen! De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens de Dag van de Sociaal Werker op 14 maart 2018. Lees hier alles over de verkiezing.

Sociaal Werker van het jaar aan het woord
Mariska Overgaag is Sociaal Werker van het afgelopen jaar. Ze houdt enorm van haar werk, én van mensen. “Iemand verder kunnen helpen is fantastisch.” Lees hier een interview met haar.
 

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten