Nieuwsbericht

Geert van Dijk nieuwe directeur NVVK

23 april 2019 | 1 minuut lezen

Het Bestuur van de NVVK heeft Geert van Dijk (60) benoemd als nieuwe directeur. Hij begint op 15 juni 2019. Van Dijk heeft ruime ervaring in het sociaal domein. Eerder werkte hij onder meer als verbindingsofficier, op het thema schuldhulpverlening, van de gemeente Den Haag met de diensten van OCW en SZW, senior adviseur van KplusV en was hij directeur van Divosa. Daardoor heeft hij een goed beeld van het werkveld van de NVVK, zowel op landelijk als gemeentelijk niveau.

Van Dijk krijgt van het NVVK-bestuur de opdracht een rol te spelen bij de implementatie van de koers van de vereniging voor de komende jaren, waarbij innovatie en de ontwikkeling van een nieuw kwaliteitskader voorop staan. Ook de ontwikkeling van een landelijke Basisnorm Schuldhulpverlening maakt deel uit van deze strategische agenda.

De NVVK telt ongeveer honderd leden - zowel publieke als private partijen - die zich bezighouden met schuldhulpverlening in de brede zin van het woord. De directeur is verantwoordelijk voor de uitvoering van het beleid, adviseert het Bestuur en de leden en geeft leiding aan het Verenigingsbureau.