Activiteit

Landelijk congres Sociaal Raadslieden Werk 2018

januari 31
Locatie: NBC Nieuwegein
Tijd: 09:30 tot 17:00
Type: Evenement

’Met een nieuw kabinet een nieuw sociaaljuridisch klimaat?! ’’

Het nieuwe kabinet-Rutte III is van start gegaan. We zien een ander sociaaljuridisch klimaat dan voorheen. De herijking van de commissie-Wolfsen rond de eerstelijnsrechtshulp wordt doorgevoerd, incassopraktijken worden verder aangepakt, de schuldhulpverlening moet toegankelijker worden en de beslagvrije voet moet nu toch echt gerespecteerd gaan worden, ook door overheden!
We gaan op het congres van 2018 spreken over al die wijzigingen van het rechtsstelsel en de positie van de burgers, over ontwikkelingen in de aanpak van armoede en schuldhulpverlening, de dienstverlening van de Belastingdienst, over alternatieve vormen van sociale dienstverlening in de sociale zekerheid. En hoe doen we het in de praktijk als sociaal raadslieden?
Het wordt dus een enerverend congres voor sociaal raadslieden, sociaal werkers en andere sociaaljuridische dienstverleners en hulpverleners. Voor dit congres zijn punten te behalen voor het beroepsregister van het Registerplein. Leden van het pluspakket LOSR van Sociaal Werk Nederland betalen slechts € 100, niet-leden € 225. Bij aanmelding van vijf deelnemers door lidorganisaties met pluspakket LOSR, is telkens de vijfde deelnemer gratis. 

https://evenementen.sociaalwerknederland.nl/event/landelijk-congres-sociaal-raadslieden-werk-2018

Geplaatst door:
Janina van der Zande
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten