Themaoverzicht

Sociaal & Gezond

Hoofdthema's

Als mens iets betekenen voor anderen, in de maatschappij. Gezien worden, contacten hebben. Artsen weten het, sociaal professionals weten het. Sociaal maakt gezond. Sociaal werk levert een belangrijke bijdrage aan de gezondheid, van zowel jong als oud.

Een sociaal netwerk, werk (betaald en onbetaald), een buurthuis runnen, dagbesteding, koken of sporten met buurtgenoten, de kerk, lotgenotencontact, al deze sociale activiteiten leveren een bijdrage aan gezondheid. Mensen zitten dan lekkerder in hun vel. Ook wanneer ze tegenslagen, een beperking of (chronische) ziekte hebben. En ze leven gezonder. Dit weten we. Branchevereniging Sociaal Werk Nederland wil deze kennis breed onder de aandacht brengen. 

Nieuwsbericht

Aanmelding geopend: schuldhulpverlener van het jaar 2020

Op 20 juli 2020 geplaatst door

De aanmelding voor de verkiezing Schuldhulpverlener van het jaar 2020 is geopend. Zet jij je actief in voor mensen met financiële vragen en problemen? Of ken jij iemand die hier echt in uitblinkt? Meld jezelf of de ander dan aan voor de verkiezing ‘Schuldhulpverlener van het jaar 2020’. Aanmelden kan hier

Ambassadeur
De winnaar is een jaar lang ambassadeur voor de professionals in de schuldhulpverlening. Je neemt deel aan bijeenkomsten op landelijk niveau, in de media vertel je ons verhaal en je breidt je eigen netwerk enorm uit.

2.000 euro
Bovendien mag je 2.000 euro besteden aan een project dat verbonden is aan schuldhulpverlening. De details vind je hier.  Via deze link kun je jezelf of iemand anders ook opgeven.


De verkiezing wordt georganiseerd door Schouders Eronder, met daarbinnen een belangrijke rol voor de NVVK en Sociaal Werk Nederland.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten