Nieuwsbericht

Landelijke IKC-dag: ‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’

Chris Bos
26 juni 2018 | 1 minuut lezen

De Landelijke IKC-dag is in vijf jaar tijd een begrip geworden. Een dag om inhoudelijk gevoed te worden met het laatste nieuws en ontwikkelingen vanuit politiek, wetenschap en praktijk. Maar ook hét moment om handige contacten te leggen en samen met collega’s wat langer stil te staan bij belangrijke vragen rond IKC-vorming. Kortom, een must voor iedereen die – in welk stadium en in welke rol dan ook- bezig is met de ontwikkeling van een kindcentrum.

Tijdens de zesde editie staat alles in het teken van de vraag ‘Hoe halen we het beste uit ieder kind?’ Maar: wie zijn ‘we’? Wat is ‘het beste’? En waar begint en eindigt de verantwoordelijkheid van het kindcentrum als het gaat om gelijke kansen op ontwikkeling, gezondheid en geluk voor ieder kind?

Keynote van Luk Dewulf
Keynote speaker en kiezen-voor-talent-expert Luk Dewulf vertelt een inspirerend verhaal over hoe talenten en resultaten hand in hand gaan. Hij reikt bovendien de sleutels aan voor succes. Verder is er ‘s ochtends en ’s middags een keuzeprogramma met deelsessies.

Praktische info

Voor wie
Bestuurders, leidinggevenden en coördinatoren, professionals en stafmedewerkers uit de kinderopvang, peuterspeelzaalwerk, jeugdhulp, welzijn, onderwijs en gemeenten.

Organisator
Brancheorganisatie Kinderopvang, Branchevereniging Maatschappelijke Kinderopvang, EtuConsult, PO-Raad, Sociaal Werk Nederland en de VNG

Wanneer
vrijdag 21 september 2018 van 10.00 – 15.00 uur

Waar
Hotel van der Valk Utrecht

Kosten
€ 140

Bekijk hier het impressieverslag van de vorige IKC-dag.
Meer weten? Direct aanmelden? Klik hier.