Nieuwsbericht

ENQUÊTE: corona en de gevolgen voor sociaal werk

11 mei 2020 | 1 minuut lezen

Deze korte vragenlijst richt zich op professionals die momenteel werkzaam zijn in het domein Sociaal Werk. De ingrijpende veranderingen die zijn doorgevoerd om de verspreiding van COVID-19 te beperken, hebben in sommige gevallen geleid tot aanzienlijke veranderingen in het werkveld. We zijn benieuwd hoe u als sociaal professional deze veranderingen ervaart en waar u op dit moment behoefte aan heeft - ook wat betreft de inzet van technologie.

Door dit in kaart te brengen kunnen we de krachten binnen het Sociaal Werk beter bundelen, elkaar ondersteunen en onze invloed op het politieke en maatschappelijke debat vergroten. De resultaten worden aangeboden aan Beroepsvereniging van Professionals in Sociaal Werk, Sociaal Werk Nederland, de Werkplaatsen Sociaal Domein en het platform Lectoren Sociaal Werk. Het beantwoorden van de vragen duurt ongeveer 10 minuten.

Deelname aan dit onderzoek is vrijwillig. U kunt op ieder moment besluiten om te stoppen met deze vragenlijst, zonder een reden hiervoor te geven. Alle persoonlijke data die wij verzamelen met dit onderzoek zal worden geanonimiseerd en niet terug te leiden zijn tot individuelen. De geanonimiseerde resultaten kunnen gebruikt worden voor (wetenschappelijke) publicaties.

Als u akkoord gaat met de informatie hierboven, dan kunt u de onderstaande link openen of deze kopiëren en in de adresbalk van uw webbrowser plakken om te starten met het onderzoek. Door dat dit onderzoek wordt gesteund vanuit verschillende instanties is het mogelijk dat sociale professionals deze brief meerdere malen ontvangen.

De vragenlijst kunt u hier invullen: https://tinyurl.com/corona-social-work