Activiteit

ZorgSaamWonen congres

25 nov
Maandag 25 november 2019
09:30 tot 16:45
Congres
Vivian van Gameren
1 minuut lezen

Onderstaand meer informatie over het nieuwe initiatief ZorgSaamWonen, iets wat we u niet willen onthouden. Op 25 november vindt voor de eerste keer in Theater Zuidplein in Rotterdam het landelijke ZorgSaamWonen Congres plaats. Het congres beoogt het fysieke en sociale domein met elkaar te verbinden, informatie uit te delen en elkaar te activeren om gezamenlijk vervolgstappen te zetten. Zowel doelgroepen die zich nadrukkelijk bezighouden met het ontwerp, bouw, ontwikkeling en inrichting van het fysieke domein áls doelgroepen die actief zijn in het sociale domein, zijn aanwezig.

Yvonne Witter en Daniëlle Harkes, initiatiefnemers van Bouwstenen voor de Toekomst, zijn samen met Acquire Publishing organisatoren van het ZorgSaamWonen Congres op 25 november. Gastheer van dit unieke congres is de gemeente Rotterdam, een stad die ook in wonen, zorg en welzijn de handen uit de mouwen steekt.

Dit congres is ook erg interessant voor u, vandaar dat we u hierover via deze e-mail informeren! Aangezien u al eerder heeft deelgenomen (of gaat deelnemen) aan de masterclass Bouwstenen voor de Toekomst krijgt u 50 euro korting op een toegangskaart. Gebruik bij aanmelden de actiecode: BVTM19

Wij ontmoeten u graag op 25 november in Rotterdam.