Activiteit

conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’

27 nov
Woensdag 27 november 2019
10:00 tot 17:00
Congres
Vivian van Gameren
1 minuut lezen

Op woensdag 27 november 2019 vindt in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ plaats. Tijdens het congres spreken we over de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Ook komen de belangrijkste beleidsprogramma’s aan bod en laten projectleiders en ouderen inspirerende en vernieuwende praktijkvoorbeelden zien!

 

8 maatschappelijke trends met impact op de zorg
Onze maatschappij verandert in rap tempo. En ook de ontwikkelingen in de zorg staan niet stil. Tijdens de conferentie presenteert Vilans tijdens de conferentie ‘Een nieuwe generatie ouderen(zorg)’ 8 maatschappelijke trends met impact op de zorg. We presenteren de maatschappelijke trends op een manier waarop u ze zelf kunt ervaren. Waarden en behoeften staan hierbij centraal. Wat zijn de 8 trends? Waar komen ze vandaan? Maar vooral, waar ziet u ze al terug in de zorg? Daarbij staan we stil bij de impact, zowel positief als negatief.

Naast bovenstaande sprekers zijn er nog tal van andere inspiratiesessies, belevingssessies en interactieve werksessies waaraan u kunt deelnemen. Bekijk het programma en schrijf u snel in!

Laat u inspireren en bouw actief mee aan oplossingen voor en met ouderen. Graag tot ziens op 27 november aanstaande in het NBC te Nieuwegein!

 

Locatie

Blokhoeve 1
3438 LC Nieuwegein