Themaoverzicht

Markt, Strategie & Innovatie

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland is constant gespitst op veranderingen in de markt. Marktontwikkelingen signaleren, inzichtelijk maken en de strategische implicaties of mogelijke scenario’s benoemen: zo ondersteunen we onze leden bij het maken van hun (lokale) strategische keuzes. Ook ontwikkelen we doe-het-zelfinstrumenten die leden helpen bij het maken van marktanalyses. Innovatie, positionering en profilering zijn andere belangrijke thema’s. Samen met onze leden zetten we innovatietrajecten op en ontwikkelen we positionpapers die bijdragen aan versterking en profilering van de branche.

Nieuwsbericht

3 december: Dag over buurt- en wijkvoorzieningen

Op 12 november 2020 geplaatst door

Op 3 december 2020 houdt Bouwstenen voor Sociaal een inspirerende landelijke en online bijeenkomst over wijkvoorzieningen zoals buurthuizen, scholen, bibliotheken, sport- en zorgaccommodaties.

Die dag kunt u onder andere in gesprek over het belang van deze voorzieningen, hoe ze vorm te geven en te verduurzamen, het multifunctioneel gebruik van accommodaties en de lessen van corona.

Diverse prominente gasten leveren een bijdrage waaronder Paul Depla, burgemeester van Breda, Els Boerhof van Goodwell Investment, Francine Houben, internationaal architect van publieke plekken en Maarten van Poelgeest, voorzitter van de Klimaattafel voor de gebouwde omgeving. Zij gaan in gesprek met (lokale) bestuurders en professionals van kleinschalige bewonersinitiatieven tot grote scholengemeenschappen en gemeenten. Als u wilt ook met u.

Tijdens diverse interactieve programma’s worden ook de resultaten van het Bouwstenen-ontwikkelwerk besproken en gepresenteerd, waaronder de publicatie ‘Vastgoedinvesteringen met IMPACT. Ook is er een kennismarkt en ruim gelegenheid om in contact te komen met alle sprekers en deelnemers die dag.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten