Themaoverzicht

Markt, Strategie & Innovatie

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland is constant gespitst op veranderingen in de markt. Marktontwikkelingen signaleren, inzichtelijk maken en de strategische implicaties of mogelijke scenario’s benoemen: zo ondersteunen we onze leden bij het maken van hun (lokale) strategische keuzes. Ook ontwikkelen we doe-het-zelfinstrumenten die leden helpen bij het maken van marktanalyses. Innovatie, positionering en profilering zijn andere belangrijke thema’s. Samen met onze leden zetten we innovatietrajecten op en ontwikkelen we positionpapers die bijdragen aan versterking en profilering van de branche.

Nieuwsbericht

Inbreng Social Werk Nederland voor partijprogramma's Tweede Kamer Verkiezingen

Op 29 april 2020 geplaatst door

Begin maart heeft Sociaal Werk Nederland met input van leden een document opgesteld, ter inspiratie voor politieke partijen bij het formuleren van hun verkiezingsprogramma.

De huidige coronascrisis zal van invloed zijn op onze opvattingen over hoe de wereld er na de COVID 19-crisis zou moeten uitzien. We zullen dan ook opnieuw kijken naar wat er nodig is voor een socialer Nederland in wijken en buurten, en deze vernieuwde inzichten meenemen in onze verdere uitigen en lobby richting de verkiezingen van maart 2021.

In de bijlage treft u de input van Sociaal Werk Nederland voor de partijprogramma's, versie 1 maart 2020.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten