Themaoverzicht

Markt, Strategie & Innovatie

Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland is constant gespitst op veranderingen in de markt. Marktontwikkelingen signaleren, inzichtelijk maken en de strategische implicaties of mogelijke scenario’s benoemen: zo ondersteunen we onze leden bij het maken van hun (lokale) strategische keuzes. Ook ontwikkelen we doe-het-zelfinstrumenten die leden helpen bij het maken van marktanalyses. Innovatie, positionering en profilering zijn andere belangrijke thema’s. Samen met onze leden zetten we innovatietrajecten op en ontwikkelen we positionpapers die bijdragen aan versterking en profilering van de branche.

Nieuwsbericht

MOgroep en ADP verlengen samenwerking

Op 30 september 2013 geplaatst door

MOgroep en salaris- en HR-dienstverlener ADP verlengen de samenwerking. De brancheorganisatie behartigt de belangen van ondernemers in de sector Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening en treedt op als werkgeversorganisatie. Het HR-systeem van ADP heeft een blijvend gunstige prijsstelling en laat werkgevers nu ook makkelijker plannen.

HR-managers in de sector welzijn en maatschappelijke dienstverlening staan dagelijks voor de uitdaging om meer te doen in minder tijd. De MOgroep ondersteunt ze bij hun werkgeversfunctie en werkt daarbij samen met ADP. Door het verlengen en versterken van de samenwerking krijgen leden van de MOgroep binnenkort meer voordelen op het op de sector toegesneden productaanbod, de dienstverlening van MOgroep en de prijsstelling.

Lees hier meer.

Bron: ADP, MOgroep
Trefwoorden: adp, hr-diensten, mogroep
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Organisatie: Sociaal Werk Nederland
Functie: Communicatieadviseur
Ik wil delen
Home
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten