Themaoverzicht

Markt, Strategie & Innovatie

Arbeidszaken & Ondernemerschap

Sociaal Werk Nederland is constant gespitst op veranderingen in de markt. Marktontwikkelingen signaleren, inzichtelijk maken en de strategische implicaties of mogelijke scenario’s benoemen: zo ondersteunen we onze leden bij het maken van hun (lokale) strategische keuzes. Ook ontwikkelen we doe-het-zelfinstrumenten die leden helpen bij het maken van marktanalyses. Innovatie, positionering en profilering zijn andere belangrijke thema’s. Samen met onze leden zetten we innovatietrajecten op en ontwikkelen we positionpapers die bijdragen aan versterking en profilering van de branche.

Goed voorbeeld

Platform Challenge Den Haag – Youth got the power

Een uitdagende tijd vraagt om creatieve oplossingen! Er is voldoende creativiteit in Den Haag (en Nederland) om maatschappelijke vraagstukken samen op te lossen.

En om dat te stimuleren en te faciliteren, heeft Xtra Welzijn de krachten gebundeld met: de Haagse Hogeschool, Fonds1818, de gemeente Den Haag en de Rabobank.

Gezamenlijk zijn ze een crowd innovation - platform gestart, genaamd: Challenge Den Haag. Iedereen is van harte welkom om oplossingen aan te dragen voor specifieke thema’s. Het thema van deze eerste challenge is: Het voorkomen van jeugdwerkloosheid.

Kijk voor meer informatie op: www.challengedenhaag.nl

Bijlagen

Details

Geplaatst op: 25 november 2013 - 15:43
Geplaatst door:
Monique Kaasjager
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten