Themaoverzicht

Kwaliteit

Kwaliteit & Professionalisering

Sociaalwerkorganisaties willen een sterke positie in het nieuwe sociaal domein. Daarvoor moet de sociaal werker zichtbaar zijn, net als de kwaliteit en de meerwaarde van het sociaal werk. Voor de individuele burger, de financier én de maatschappij. Daarom herijken we de manier waarop we kwaliteit en professionalisering vormgeven. We zoeken kernelementen die écht iets zeggen over de kwaliteit. We vertellen een eigen verhaal, met oog voor de context van sociaal werk: nieuwe wetgeving, decentralisaties, bezuinigingen en marktwerking vragen nadrukkelijk om samenwerking, concurrentie en verantwoording.
We gaan terug naar de bedoeling: steeds nagaan of je de juiste dingen doet, op de juiste manier en met de juiste resultaten.
Lees over de commissie Kwaliteit en Professionalisering. Suggesties? Laat het weten aan Marije van der Meij of Edwin Luttik.

Publicatie

Over de commissie Kwaliteit & Professionalisering

Donderdag 13 februari is de nieuwe commissie Kwaliteit & Professionalisering voor het eerst bij elkaar gekomen. Samen met de leden van de branche werkt deze commissie de komende maanden aan een nieuw verhaal over de kwaliteit van onze branche. Waarom? Omdat wij constant willen verbeteren en optimale dienstverlening willen leveren. Dus: wat zijn onze randvoorwaarden? Waaraan voldoet de kwaliteit van ons werk, onze mensen en onze organisatie?

Lees in dit document het hoe en waarom van de commissie, wie de leden zijn en hoe je zelf kunt meedenken.

Details

Geplaatst op: 28 februari 2014
Geplaatst door:
Marije van der Meij
Auteur: MOgroep
Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten