Nieuwsbericht

Doe mee aan ontwikkelgericht onderzoek naar lerende organisaties

12 september 2019 | 1 minuut lezen

Leven lang ontwikkelen is een actueel thema. Om na te gaan wat organisaties in Zorg & Welzijn nodig hebben om verdere stappen op dit terrein te zetten doen het CAOP en Ecorys onderzoek. Dit onderzoek bestaat uit een literatuurstudie, diepteonderzoek bij enkele pilots in de schuldhulpverlening en interviews bij andere organisaties in Zorg & Welzijn.

Interviews

CAOP en Ecorys willen graag de komende maand personen van uw organisatie interviewen die HR in het pakket hebben, zo mogelijk aangevuld met andere betrokkene vanuit management/opleiden en/of medewerker/gebruiker. Tijdens het interview brengen ze in beeld welke stappen uw organisatie reeds heeft gezet richting de ontwikkeling van een lerende organisatie. Het interview duurt ongeveer twee uur.

Wat levert het op?
De gegevens van het interview worden aan u voorgelegd en anoniem verwerkt. Van het gehele onderzoek ontvangt u een rapport met spiegelinformatie dat u kunt gebruiken voor de ontwikkeling binnen uw eigen organisatie.  Desgewenst kunt u ook deelnemen aan een kennisdelingssessie op 2 oktober aanstaande.

Aanmelden

Wilt u deelnemen, dan kunt u zich aanmelden bij Hans Timmerman: H.Timmerman@caop.nl