Nieuwsbericht

Webinar samen werken aan financiële bestaanszekerheid

1 maart 2022 | 1 minuut lezen

Werk jij als professional met mensen die te maken hebben met (dreigende) financiële problematiek of die hulp nodig hebben met het hervinden of behouden van hun financiële bestaanszekerheid? Of werk je als leidinggevende, beleidsmedewerker of opleider in een organisatie in het brede werkgebied van sociaal-financiële dienstverlening? Noteer dan donderdag 10 maart van 15:00 – 16:00 uur in je agenda en neem (kosteloos) deel aan het webinar.

Waarom deelnemen
Steeds meer mensen in kwetsbare posities worstelen met hun financiële bestaanszekerheid. De kans op armoede neemt naar verwachting toe. En mede door corona hebben ook nieuwe doelgroepen hulp nodig. De binnen het programma Schouders Eronder ontwikkelde beroepscompetenties sociaal-financiële dienstverlening helpen professionals in het brede werkgebied om de hulp en ondersteuning te bieden die nodig is. Tijdens dit webinar presenteren we de beroepscompetenties sociaal-financiële dienstverlening en de bijbehorende tools. Daarnaast gaan we in gesprek over hoe je deze competenties kunt gebruiken in de praktijk, in organisaties en in het onderwijs. Het programma volgt snel.

Aanmelden
Je kunt je hier aanmelden voor dit webinar. Je ontvangt een dag van tevoren de link naar het webinar.

Sneak preview Wil je een sneak-preview? Vraag dan de Beroepscompetentieset hier aan.

Schouders Eronder is een samenwerkingsverband tussen Divosa, Landelijke Cliëntenraad, NVVK, Sociaal Werk Nederland en VNG