Themaoverzicht

Kwaliteit

Kwaliteit & Professionalisering

Sociaalwerkorganisaties willen een sterke positie in het nieuwe sociaal domein. Daarvoor moet de sociaal werker zichtbaar zijn, net als de kwaliteit en de meerwaarde van het sociaal werk. Voor de individuele burger, de financier én de maatschappij. Daarom herijken we de manier waarop we kwaliteit en professionalisering vormgeven. We zoeken kernelementen die écht iets zeggen over de kwaliteit. We vertellen een eigen verhaal, met oog voor de context van sociaal werk: nieuwe wetgeving, decentralisaties, bezuinigingen en marktwerking vragen nadrukkelijk om samenwerking, concurrentie en verantwoording.
We gaan terug naar de bedoeling: steeds nagaan of je de juiste dingen doet, op de juiste manier en met de juiste resultaten.
Lees over de commissie Kwaliteit en Professionalisering. Suggesties? Laat het weten aan Marije van der Meij of Edwin Luttik.

Forum discussie

Wie heeft ervaring met Power Bi?

  • Wij zijn op dit moment aan het onderzoeken wat een goede rapportagetool zou kunnen zijn voor onze welzijnsorganisatie De Schoor in Almere. We hebben een mooie presentatie gezien over Power Bi, maar vragen ons af of daar in de praktijk al mee gewerkt wordt door welzijnsorganisaties. We zijn zeer geinteresseerd in gebruikerservaringen.

    Graag reageren naar Kirstin Splint, ksplint@deschoor.nl

    Alvast dank voor de reacties!

Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten