Nieuwsbericht

Gezocht: professionals die meedenken over veerkracht kwetsbare wijken

Op 24 augustus 2020 geplaatst door

Het ministerie van BZK verkent de kansen en mogelijkheden voor een nieuw ondersteunend programma gericht op het vergroten van de leefbaarheid & Veiligheid van kwetsbare gebieden. In dat kader organisereert het ministerie donderdag 17 september tussen 09.00 en 11.00 uur een -experimentele- online dialoog.

Het zogenaamde verkenningsprogramma Leefbaarheid & Veiligheid vindt plaats in samenwerking met tal van medeoverheden, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en professionals uit de praktijk. Wellicht bent u of uw organisatie daar op de één of andere manier ook al bij betrokken.

Ter toetsing en aanvulling van enkele eerste inzichten en ideeën voor een nieuwe programma, gaan we graag in gesprek met een brede groep betrokken professionals. Het gesprek gaat over de huidige aanpak en vooral over wensen en behoeften om die te verbeteren. Daarmee hopen we suggesties en input op te halen voor een op te zetten ondersteuningsprogramma vanuit het volgende kabinet.

BZK zoekt professionals (betaald en vrijwillig) die het leuk vinden hierover mee te denken. Professionals op het gebied van wonen, werk en inkomen, scholing, veiligheid, opvoeding, zorg en hulpverlening en sociaal functioneren (inclusie). We nodigen u hier van harte voor uit.

Voor aanmelding en nadere informatie, klik hier.
Voor een kort filmpje over de methodiek van de webdialoog, klik hier.

Om te reageren dien je eerst in te loggen.

Heb je nog geen profiel? Registreer dan eerst om een nieuw profiel aan te maken.
Ik wil delen
Home
Corona
Over ons
Sociaal werk in beeld
Thema's
Voor leden
Onze leden in kaartLid wordenContact Inloggen
Ik wil delen:
Sluiten