Nieuwsbericht

Hackathon STOP Kindermishandeling

7 maart 2019 | 1 minuut lezen

Sociaal Werk Nederland zou graag weten of er ook sociaal werkers/jongerenwerkers van lidorganisaties sociaal werk naar deze Hackaton gaan. Laat het ons weten via info@sociaalwerk.nl

Stop Kindermishandeling
Hoe kunnen we kindermishandeling voorkomen, bespreekbaar maken of duurzaam oplossen? Ga de uitdaging aan en ontwerp met ons mee. Schrijf je in en maak kans op een groot geldbedrag voor het beste ontwerpidee. Inschrijven

Waarom?
Kindermishandeling is samen met andere vormen van huiselijk geweld het grootste geweldsprobleem van onze samenleving. Wij geloven dat digitalisering, nieuwe technologieën en creatieve ideeën een belangrijke bijdrage kunnen leveren om kindermishandeling te helpen voorkomen of effectiever aan te pakken.
Lees meer.
Ook sociaal werkers, jongerenwerkers, jeugdwerker, sociaalwerkorgansiaties moeten hierin hun rol pakken. 

Het programma
Tijdens de hackathon strijden teams onderling om nieuwe oplossingen te bedenken om kindermishandeling tegen te gaan. Tijdens deze twee dagen worden de deelnemers ondersteund door inspirerende workshops en sprekers. Bouw met jouw team aan een betere toekomst voor kinderen. Kom je alleen, dan helpen wij je natuurlijk aan een eigen team.
Meer weten.

Voor wie?
Als je gepassioneerd bent om de echte problemen van vandaag op te lossen, dan is deze uitdaging voor jou. Open voor alle leeftijden, (academische) opleidingsachtergronden of expertisegebieden.
Schrijf je in.

Deze Hackaton wordt georganiseerd door partners van de Associatie voor Jeugd, en is ondrdeel van het event Samen Toekomst Maken, 16 april, Utrecht.  De organisatie van dit congres is in handen van de Associatie voor Jeugd, samen met haar partners. Een programmagroep van professionals en communicatiespecialisten van organisaties uit de diverse sectoren zijn samen met een eventmanager verantwoordelijk voor de organisatie van het event. De betrokken organisaties zijn Garage 2020Platform 51GGD GHORNCJActiz en iHub.