Nieuwsbericht

Winter Games slaan aan: doe nu een aanvraag voor ronde 4

Chris Bos
7 januari 2021 | 1 minuut lezen

De Winter Games zijn in volle gang. Van Leiden tot Tilburg en van Rotterdam tot Velp. Lokale buurt(sport)- en jongerenwerkorganisaties organiseerden al allerlei sport- en spelactiviteiten tijdens de kerstvakantie. Ook de komende twee ‘lockdownweken’ worden jongeren volop in beweging gebracht.

Doe nu een aanvraag voor ronde 4- Breaking news: er komt ook een ronde 4!
Er is inmiddels ook een extra (vierde) ronde uitgeschreven voor activiteiten die starten in de voorjaarsvakantie. De deadline voor het indienen van je aanvraag voor die ronde is woensdag 10 februari 2021.

Het gezamenlijke initiatief van de Johan Cruyff Foundation, Krajicek Foundation en Sociaal Werk Nederland slaat dus aan. In de eerste twee ronden van de huidige lockdown, ging het nog om een beperkt aantal geselecteerde initiatieven. ‘Vanuit daar streven we er naar het aantal activiteiten na 19 januari verder uit te breiden,’ aldus de initiatiefnemers, ‘zodat de Winter Games zoveel mogelijk jongeren bereiken.’ Ondertussen is duildeijk dat er al meer dan 15.000 jongeren meegedaan hebben. 

Hoewel nog niet helemaal duidelijk is wat er na 19 januari kan en mag, wordt aangeraden nu vast een aanvraag te doen voor ronde 3 (activiteiten vanaf 20 januari 2021 tot en met 28 februari 2021). Dit kun je doen via de website van Winter Games: www.wintergames2020.nl. Ook als je al een aanvraag hebt gedaan voor een eerdere ronde, ben je van harte welkom je in te schrijven voor deze nieuwe ronde.

Aanmelden en voorwaarden voor ronde 4, deadline 10 februari, kan hier, via Wintergames.nl.
Heb je een initiatief, maar kom je in de knel met de deadline of heb je een andere vraag? Neem dan gerust even contact op via info@wintergames2020.nl.